Μετακόμιση στην Κύπρο

Σύνδεση NA Ευρώπης & Βαλκανίων με Κύπρο

Η ανάπτυξη ολοένα και μεγαλύτερων υποδομών καθώς και η καλύτερη οργάνωση του λιμένος Θεσσαλονίκης, δημιουργεί τις άριστες συνθήκες για την διακίνηση των τράνζιτ φορτίων, επιβεβαιώνοντας επάξια την φήμη για την μεγαλύτερη και ιδανικότερη θαλάσσια πύλη της Μεσογείου προς τα Βαλκάνια.

Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης κερδίζοντας καθημερινά έδαφος, μπορεί να εξυπηρετήσει πλήρως όλες τις Βαλκανικές χώρες (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΠΓΔΜ – ΣΕΡΒΙΑ & ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ – ΒΟΣΝΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ) από και προς Κύπρο.

Η εταιρία μας γνωρίζοντας πλήρως τον τελωνειακό κώδικα που διέπει τα Ελληνικά Τελωνεία και μέσα από την πολυετή μας πείρα σε θέματα διαμετακόμισης, έχουμε την ικανότητα να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες όσων αφορά τα τράνζιτ φορτία που διέρχονται από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης όλες τις ανωτέρω Χώρες πάντοτε με προέλευση ή προορισμό την Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα

  • Παραλαβή χαρτιών και κατάθεση δηλωτικού
  • Απόθεση κοντέινερ • Έκδοση T.I.R.
  • Διαδικασία μεταφόρτωσης με Τ1
  • Παρακολούθηση και διεκπεραίωση στα Ελληνικά σύνορα
  • Συντονισμός φορτώσεων από Πλοίο σε Αυτοκίνητα ή από Πλοίο σε Τρένο
  • Δυνατότητα και οδικής μεταφοράς μέχρι τον τελικό προορισμό

    Σε συνδυασμό με την τελωνειακή αποθήκη που διαθέτουμε, μπορούμε να παραλάβουμε στις εγκαταστάσεις οποιαδήποτε ποσότητα εμπορευμάτων είτε για φόρτωση είτε για αποθήκευση, εξασφαλίζοντας έτσι άριστες συνθήκες κοινοτικής ή μη κοινοτικής διαμετακόμισης.

Η γεωγραφική περιοχή του λιμένος Θεσσαλονίκης:

Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της ακτής του Θερμαϊκού

Γεωγραφικό Πλάτος 40ο 38’Β

Γεωγραφικό μήκος 22o 56’A < χάρτης λιμένος Θες/νίκης >

Ναυτικός Χάρτης 2070 Ώρα, Γκρίνουιτς +2 Διεθνής κωδικός Λιμένος, GR SKG