Η εταιρία μας συνδέει την Ελλάδα με την Κύπρο

Η Κύπρος αποτελεί για την εταιρία μας την βάση στην οποία οικοδομήθηκε εξ’ αρχής όλη η οργάνωση μας και είναι ένας από τους προορισμούς στους οποίους η εταιρία μας ηγείται της αγοράς. Από όλη σχεδόν την Ευρώπη παραλαμβάνουμε εμπορεύματα εβδομαδιαίως, τα συγκεντρώνουμε στις αποθήκες μας, τα οποία ομαδοποιούμε σε κοινοτικά και τράνζιτ και τα αποστέλλουμε με δύο απ’ ευθείας αναχωρήσεις από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και τρείς απ’ ευθείας αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά.

 

Διαθέτουμε κλειστά κοντέινερ ξηρού φορτίου, κοντέινερ ανοικτής οροφής, κοντέινερ με πλάγιες πόρτες, καθώς και ψυγεία κοντέινερς, ενώ με υπερηφάνεια υποστηρίζουμε ότι έχουμε καταφέρει να μετατρέψουμε μεγάλες ποσότητες συμβατικού φορτίου (ξυλείας, σιδήρου, γυψοσανίδων, μονωτικών υλικών, τούβλων και κεραμιδιών) σε εύκολη υπόθεση, με τη χρήση πλατφόρμες κοντέινερς.

 

Οι άριστες σχέσεις μας με ένα μεγάλο αριθμό εμπόρων και βιομηχανιών σε όλη την Κύπρο, καθώς και οι άρτια εξοπλισμένοι και καταρτισμένοι ανταποκριτές μας, εξασφαλίζουν την εύρυθμη και εποικοδομητική παρουσία μας στην Κυπριακή αγορά.

Η Cyprus Seaways ιδρύθηκε στην Ελλάδα με σκοπό να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της ναυτιλίας και των υπηρεσιών διαμεταφοράς, από και προς Ελλάδα – Κύπρο. Οι γνώσεις και η εμπειρία που κατείχε η εταιρία μας πάνω σε αυτόν τον τομέα, μας έφερε πολύ γρήγορα στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών της Ελλάδος και Κύπρου, που ενδιαφέρονται για μία ποιοτική εξυπηρέτηση των αναγκών τους, σε συνδυασμό με την αμεσότητα του χρόνου παράδοσης και του κόστους μεταφοράς.

Σύντομα η εταιρία μας δραστηριοποιήθηκε και στον ευαίσθητο τομέα των τμηματικών φορτίων (groupage) αναπτύσσοντας έτσι το φάσμα των υπηρεσιών της, με αποτέλεσμα την δημιουργία περισσότερων και πιο ευέλικτων πακέτων μεταφοράς, με περαιτέρω δυνατότητες συνδυασμένης – multimodal – μεταφοράς (αυτοκίνητο-πλοίο).

Βέβαια, βασική προϋπόθεση για την σωστή και ομαλή διεκπεραίωση αυτών των εργασιών είναι, οι σωστές εγκαταστάσεις αποθήκευσης και φορτο-εκφόρτωσης των εμπορευμάτων, η συντονισμένη διακίνηση εμπορευματικών οχημάτων στο ενιαίο εθνικό οδικό δίκτυο για την παραλαβή ή και παράδοση των εμπορευμάτων στην πόρτα των εκάστοτε πελατών μας, καθώς και η οργάνωση όλων των ανωτέρω από εξελιγμένα προγράμματα δεδομένων και επικοινωνιών. Οι αποθήκες μας λειτουργούν κάτω από τις καλύτερες συνθήκες διαχείρισης, ενώ ένα σύστημα εσωτερικής παρακολούθησης 24 ώρες το 24ώρο εγγυάται την ασφαλή και σίγουρη παραμονή των εμπορευμάτων στον χώρο μας. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας, είναι για μας ζωτικής σημασίας και είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε την καλύτερη.

Μεταφορά Δεμέτων στην Κύπρο

Υπηρεσίες μεταφοράς κιβωτίων και μικρών δεμάτων

Θέλετε να μεταφέρετε δέματα στην Κύπρο; Η Cyprus Seaways  αναλαμβάνει να μεταφέρει καθημερινά κιβώ..  Περισσότερα

Μεταφορική Εταιρία

Mεταφορές παλετών και ξύλινων κιβωτίων

Η μεταφορά παλετών και ξυλοκιβωτίων αποτελεί από μόνη της μια κατηγορία φορτίων με συγκεκριμένες… Περισσότερα

Μεταφορά Ευπαθών στην Κύπρο

Mεταφορές ευπαθών & ειδικών φορτίων

Η μακρόχρονη εμπειρία στις μεταφορές αλλά και η συνεχόμενη εκπαίδευση του προσωπικού μας… Περισσότερα

Μετακόμιση στην Κύπρο

Mετακομίσεις – προσωπικά είδη

Τα προσωπικά αντικείμενα αποτελούν ένα ιδιαίτερο κομμάτι των μεταφορών, είτε ναυτιλιακών είτε αεροπορικών… Περισσότερα

Μεταφορά Αυτοκινήτου Στην Κύπρο

Oχήματα – μηχανάκια – αυτοκινούμενα

Το αυτοκίνητο ή η μηχανή σας είναι μέρος της περιουσίας σας και δε θα εμπιστευόσασταν τον οποιοδήποτε να… Περισσότερα

Μεταφορά Container στην Κύπρο

Mεταφορές ολόκληρων φορτίων σε containers

Η Cyprus Seaways μέσα από τον στόλο των containers που διαθέτει (20–40–45 ποδών) καθώς και των νέων… Περισσότερα

Ψυχόμενες μεταφορές στην Κύπρο

Μεταφορές σε Ψυγεία containers

Το 2009 η Cyprus Seaways, μπαίνει δυναμικά στον χώρο των ψυγείων με 20’-40’-45’ ποδών θαλάμους… Περισσότερα