Μετακόμιση στην Κύπρο

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ– ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ – ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟ

Τα προσωπικά αντικείμενα αποτελούν ένα ιδιαίτερο κομμάτι των μεταφορών, είτε ναυτιλιακών είτε αεροπορικών και είμαστε από τις λίγες εταιρίες που θεωρούν αυτό το κομμάτι σημαντικό ώστε να δώσουμε την απαραίτητη βαρύτητα που χρειάζεται.

Έπιπλα, καναπέδες, ρούχα, βιβλία, ηλεκτρικές συσκευές, ακόμη και μηχανάκια και αυτοκίνητα, είναι λίγα από τα εκατοντάδες προσωπικά αντικείμενα που μεταφέρουμε καθημερινά από την Ελλάδα στην Κύπρο και αντίστροφα με ανύπαρκτη σημείωση ζημιών.

Το μυστικό βρίσκεται στην μεγάλη προσοχή που δίνουμε στην λεπτομέρεια αλλά και στο τρόπο συσκευασίας των αντικειμένων – πίσω από την οποία κρύβεται μία ολόκληρη επιστήμη – που διαφοροποιείται ανάλογα με το είδος και την ευπάθεια του κάθε αντικειμένου. Επίσης η φόρτωση και το στοίβασμα των προσωπικών αντικειμένων εντός του αυτοκινήτου/φορτηγού ή του κοντέινερ, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην κατάσταση που θα παραδοθούν αυτά στον τελικό προορισμό.

Τέλος η εμπειρία των στελεχών που απαρτίζουν όλο αυτό το κομμάτι (οικία – αποθήκη – πλοίο – οικία) καθιστά την εκάστοτε μεταφορά μια σειρά αλληλένδετων συνδετικών κρίκων, που ο καθένας συμπληρώνει τον άλλο και κάθε προηγούμενος κρίκος εξασφαλίζει την αποφυγή λάθους για τον επόμενο. Έχουμε την δυνατότητα να σας επισκεφτούμε στο σπίτι σας για αξιολόγηση των ειδών προς μεταφορά, να συσκευάσουμε, να μεταφέρουμε και να εκτελωνίσουμε για λογαριασμό σας – τους ιδιώτες πελάτες μας – δίχως την παραμικρή ανάμειξή σας μέχρι και την τελική τοποθέτηση των προσωπικών σας ειδών στο επόμενο σας προορισμό, στο επόμενο σας σπίτι.